Bildelar Mariestad

Välkommen till Thorell Motor i Töreboda AB. har sålt bildelar, reservdelar, tillbehör och biltillbehör i butiken utanför Töreboda sedan 1952. Vi ingår i den rikstäckande kedjan ”BDS Vi tar hand om bilen” som består av bildelsbutiker och bilverkstäder över hela Sverige.

Bildelar i Mariestad | Thorell Motor i Töreboda AB
Thorell Motor i Töreboda AB

Bildelar i Mariestad | Thorell Motor i Töreboda AB

VÄLKOMMEN TILL VÅR BILDELSSAJT!

Thorell Motor har sålt bildelar, reservdelar, tillbehör och biltillbehör i butiken utanför Töreboda sedan 1952. Idag är vi ett fristående företag som ingår i den rikstäckande kedjan BDS som består av bildelsbutiker och bilverkstäder. BDS slogan är ”Bilar Delar Service” och det innebär att vi fixar i princip allting som har med bilar att göra. Vi ställer upp för dig i alla lägen och levererar reservdelar med originalkvalitet men med bättre pris än märkeshandeln.

Vi säljer även vissa reservdelar med ett lågprisalternativ för dig med en äldre bil. Vi är alternativet för dig som värdesätter hög service och ett trevligt bemötande.

ÖPPETTIDER
Måndag – fredag: 07:00 – 18:00
Lördag: 09:00 – 12:00
Söndag & helgdag: Stängt

Vi ingår i den rikstäckande kedjan ”BDS Vi tar hand om bilen” som består av bildelsbutiker och bilverkstäder över hela Sverige.

Vi samarbetar med flera duktiga verkstäder så om du behöver bilservice eller reparationer är du välkommen att kontakta någon av dem!

Eller kom in till oss så hjälper vi dig!

Kolla även vår hemsida för en Bilverkstad nära dig.

Kvarnbolet 5
545 90 Töreboda
Tel: 0506-105 33

 

Thorell Motor i Töreboda AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information